Translate

tisdag 21 juli 2015

Himmelsk paj👌

TĂ€nkte dela med mig av ett mycket enkelt och "okladdigt" recept pĂ„ paj som min mamma gjorde igĂ„r. Jag kan tycka att vissa pajer har en tendens att bli lite mjuka och kladdiga men den hĂ€r pajen fick ett perfekt knĂ€ckigt tĂ€cke! Och det bĂ€sta Ă€r att du inte blir kladdig nĂ€r du bakar denna fantastiska paj😊
2.5 dl socker
2.5 dl mjöl 
1 tsk bakpulver 
1 tsk vaniljsocker 
1 Ă€gg 
100 g smör




 


Tillagning: Allting blandas ihop med ett lĂ€tt uppvispat Ă€gg. LĂ€gg rabarber och hallon( kan ocksĂ„ va Ă€pplen, jordgubbar eller annan frukt) i botten pĂ„ en osmord form. Strö över de torra ingredienserna som du rörde i ett Ă€gg, och sist strö över 100 g smĂ€lt smör. Sen ska den in i ugnen pĂ„ 200 grader i 20 min. 
Serveras med vaniljsÄs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar